Budapesti Kertimag Zrt.

A hónap akciós termékei

Jelenleg nincsen akciós termék

Budapesti Kertimag Vetőmag-kereskedelmi Zrt.

Nyári szünet!

 

Ezúton tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy Webáruházunk 2015. június 27-től 2015. augusztus 3-ig leltár és nyári szünet miatt zárva tart. Ezen időszak alatt a rendelésfelvétel szünetelni fog. 


Utolsó rendelési nap: 2015. június 26. (péntek) 12 óráig

Nyitás: 2015. augusztus 3. (hétfő)

 

 

További információkért kérjük keresse Vevőszolgálatunkat az alábbi telefonszámokon!

Telefon: +36-1-294-2435, +36-1-294-8091, +36-1-295-4416

 

  

Mindenkinek kellemes pihenést kívánunk!


 

Kedves Vásárló!

 

Ön a Budapesti Kertimag Vetőmagkereskedelmi Zrt Internetes áruházába látogatott.

Társaságunk a hazai vetőmagforgalmazás egyik meghatározó szereplője évtizedek óta. Saját termelésű vetőmagvainkon kívül, a legtöbb hazai Kutató Intézet, Egyetem és nemesítő műhely fajtáit, és ismert import vetőmagvakat  kínálunk  gazdálkodóknak és kiskerti termelőknek. A vetőmagvak csomagolását Társaságunk végzi. Áruházunkban  több száz zöldség- és virág fajta, gazdasági magvak... stb.  több ezer csomagolási egységéből választhat és vásárolhat gyorsan, egyszerűen.

Ha tudja, mit keres, a KATEGÓRIÁK menűpont alatt keresheti a termékeket, amennyiben más szempontok szerint érdeklődik, a FŐ TERMÉKEINK menűben ismerkedhet, a különböző felhasználási mód, vagy termékkör szerint csoportosított fajtákkal.

Ha nem találja a keresett terméket, vagy bővebb információt szeretne , érdeklődjön Vevőszolgálati Irodánkban -  Budapest, 1186. Budapest Besence u 7/a. - Telefon: 294-2435 vagy keresse munkatársainkat a budapesti.kertimag.rt@t-online.hu  e-mail címen.

Kosár  

(üres)

Újdonságaink

Jelenleg nincsen új termék