Budapesti Kertimag Zrt.

A hónap ajándéka

Szezonális akció! Minden 10000 Ft feletti vásárlásnál 1kg dobozos margitszigeti fűmag, 1572 Ft értékben. Rendkívül mutatós, kevés nyírást igénylő, tömött gyepszőnyeget adó keverék, százszorszép vetőmaggal.A hónap ajándéka minden 3000 Ft feletti vásárlásnál


Budapesti Kertimag Vetőmag-kereskedelmi Zrt.

 


Kedves Vásárló!

 

Ön a Budapesti Kertimag Vetőmagkereskedelmi Zrt Internetes áruházába látogatott.

Társaságunk a hazai vetőmagforgalmazás egyik meghatározó szereplője évtizedek óta. Saját termelésű vetőmagvainkon kívül, a legtöbb hazai Kutató Intézet, Egyetem és nemesítő műhely fajtáit, és ismert import vetőmagvakat  kínálunk  gazdálkodóknak és kiskerti termelőknek. A vetőmagvak csomagolását Társaságunk végzi. Áruházunkban  több száz zöldség- és virág fajta, gazdasági magvak... stb.  több ezer csomagolási egységéből választhat és vásárolhat gyorsan, egyszerűen.

Ha tudja, mit keres, a KATEGÓRIÁK menűpont alatt keresheti a termékeket, amennyiben más szempontok szerint érdeklődik, a FŐ TERMÉKEINK menűben ismerkedhet, a különböző felhasználási mód, vagy termékkör szerint csoportosított fajtákkal.

Ha nem találja a keresett terméket, vagy bővebb információt szeretne , érdeklődjön Vevőszolgálati Irodánkban -  Budapest, 1186. Budapest Besence u 7/a. - Telefon: 294-2435 vagy keresse munkatársainkat a budapesti.kertimag.rt@t-online.hu  e-mail címen.

Kosár  

(üres)