Budapesti Kertimag Zrt.

A hónap ajándéka

A hónap ajándék terméke, mely minden bruttó 3000 Ft feletti vásárláshoz automatikusan jár


Budapesti Kertimag Vetőmag-kereskedelmi Zrt.

Nyári szünet!

 

 
Ezúton tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy Webáruházunk 2014. szeptember 1-től újra megnyitott, és szeretettel várja régi és  leendő új vásárlóit!

 

Ezúton tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy Webáruházunk 2016. július 1-től 2016. augusztus 22-ig leltár és nyári szünet miatt zárva tart.

Ezen időszak alatt a rendelésfelvétel szünetelni fog.

 

Utolsó rendelési nap: 2016. július 1. (péntek) 12 óráig

Nyitás: 2016. augusztus 22. (hétfő)

 

 

Mindenkinek kellemes pihenést kívánunk!

 

 

További információkért kérjük keresse Vevőszolgálatunkat az alábbi telefonszámokon!

Telefon: +36-1-294-2435, +36-1-294-8091, +36-1-295-4416

 

 

 


Kedves Vásárló!

 

Ön a Budapesti Kertimag Vetőmagkereskedelmi Zrt Internetes áruházába látogatott.

Társaságunk a hazai vetőmagforgalmazás egyik meghatározó szereplője évtizedek óta. Saját termelésű vetőmagvainkon kívül, a legtöbb hazai Kutató Intézet, Egyetem és nemesítő műhely fajtáit, és ismert import vetőmagvakat  kínálunk  gazdálkodóknak és kiskerti termelőknek. A vetőmagvak csomagolását Társaságunk végzi. Áruházunkban  több száz zöldség- és virág fajta, gazdasági magvak... stb.  több ezer csomagolási egységéből választhat és vásárolhat gyorsan, egyszerűen.

Ha tudja, mit keres, a KATEGÓRIÁK menűpont alatt keresheti a termékeket, amennyiben más szempontok szerint érdeklődik, a FŐ TERMÉKEINK menűben ismerkedhet, a különböző felhasználási mód, vagy termékkör szerint csoportosított fajtákkal.

Ha nem találja a keresett terméket, vagy bővebb információt szeretne , érdeklődjön Vevőszolgálati Irodánkban -  Budapest, 1186. Budapest Besence u 7/a. - Telefon: 294-2435 vagy keresse munkatársainkat a budapesti.kertimag.rt@t-online.hu  e-mail címen.

Kosár  

(üres)